Utilaje Tamplarie PVC si Aluminiu
Utilaje Geam Termopan

Utilaje

Pe pagina nostra veti gasi utilaje pentru fabricarea tamplarie ferestrelor si usilor din profile PVC si aluminiu la preturi mai mult decit imbatabile si la o calitate net superioara celor secound hand.

Demarati afacerea secolului XXI in Romania – Tamplaria din PVC

Vine un moment in viata fiecarui om cand vrea sa-si monteze tamplarie PVC...
Lux sau necesitate, cert e ca din ce in ce mai multa lume prefera tamplaria din PVC. Si din ce in ce mai multa lume si le poate permite. Ceea ce nu poate fi decat bine pentru dvs., in cazul in care doriti sa produceti si sa montati tamplarie din PVC.

Concret

Pentru executarea si montarea tamplariei din PVC, la standardele de calitate cerute de piata, trebuie sa asigurati urmatoarele:
1. un spatiu de 200-250 mp care sa indeplineasca cerintele oricarui sediu de firma al secolului XXI;
2. 8 utilaje absolut necesare executarii, finisarii si montarii tamplariei din PVC;
3. materia prima: sistemul de profile PVC, accesorii pentru productie si montaj si geamul termoizolant;
4. 2-3 angajati.

Buget initial
Investitia initiala necesara este de aproximativ inre 2000-13.000 de euro. Atat va costa amenajarea spatiului de productie si procurarea echipamentelor necesare productiei. Linia de fabricatie o puteti inchiria pe baza unui contract de tip leasing. Avans 1.000 de euro. Prin acest tip de contract folositi (pe o perioada determinata) utilajul cu posibilitatea de achizitionare la sfarsitul contractului.

Avantaje ale afacerii
Exista o cerere permanenta de tamplarie termoizolanta din PVC. Piata de desfacere nu este acoperita decat intr-un procent nesemnificativ. Necesarul de inlocuire a tamplariei existente nu va fi acoperit nici in urmatorii 60 de ani.
Din 2007 constructiile noi vor prelua peste jumatate din productia de tamplarie.
Populatia se orienteaza din ce in ce mai mult spre tamplaria din profile PVC. Si din ce in ce mai multa lume isi poate permite inlocuirea tamplariei clasice cu un modern profil PVC.
In tara exista ofertanti avantajosi de sisteme performante de profile pe care ii puteti contracta.
Preturile sunt cunoscute. Clientii cauta in special profesionalism si calitate.
Va puteti dubla productia inca din al doilea an de activitate.
Costul unui mp de geam termopan, de la furnizor, este de 22 euro. Pretul pe piata, la desfacere, este de 44 euro.
Preferinta pentru produse substitute (din lemn sau din aluminiu) este in scadere.
Puteti sa va dezvoltati usor o retea de clienti fideli. Cum? Cu produse de calitate, executie rapida si preturi avantajoase.

Profit initial
Executarea si montarea tamplariei din PVC este o afacere ampla si de durata. Desi veti obtine profit inca din primul an, trebuie sa va asteptati ca afacerea sa-si arate adevaratul potential din al doilea an de activitate. De asemenea, ar trebui sa va asteptati la o crestere considerabila a profitului pe masura ce va construiti o baza puternica de clienti. Astfel, in functie de piata initiala de desfacere si de amploarea comenzilor, este de asteptat ca in primul an sa va recuperati investitia (cel putin).

Afacerea la cheie
Daca va surade aceasta oportunitate de afacere trebuie sa stiti, inca de la inceput, ca este o afacere complexa, ce va solicita mult efort si timp. Insa rasplata va fi pe masura!
Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC va prezinta “afacerea la cheie”. De la ce presupune si cum se executa si se monteaza tamplaria din PVC si pana la analiza calitatii, a investitiei si a pietei de desfacere. De fapt, titlul lucrarii spune totul: Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC. Lucrarea este structurata in 3 parti si va ofera: o imagine detaliata asupra afacerii, un plan al afacerii si informatii despre actele necesare demararii unui atelier de executie si monatre a profilelor din PVC.

O imagine clara asupra afacerii
Din prima parte a lucrarii - Descrierea Afacerii - aflati absolut totul despre:
• ce fel de utilaje aveti nevoie si care sunt caracteristicile acestora;
• criterii de alegere a sistemului de profile PVC, criterii de alegere a geamului termoizolant;
• care sunt accesoriile necesare pentru productie si montaj si cum se folosesec;
• cum sa va promovati produsele, tehnici de ofertare, negociere si contractare;
• conceptia si masurarea lucrarilor, dosarul pentru productie;
• executia lucrarilor: fluxul tehnologic, debitarea profilelor din PVC, reguli de productie, executarea drenurilor si frezarea locasurilor pentru feronerie, montarea teurilor, a garniturilor si a feroneriei, finalizarea executiei;
• montarea lurarilor: pozitionarea tamplariei, fixarea si etansarea.

Planul afacerii
Piata productiei si montarii de tamplarie PVC este, intr-adevar, in continua dezvoltare. Concurenta insa exista si este demna de luat in seama. Mai ales daca v-ati investit economiile in aceasta afacere trebuie sa va luati toate masurile de precautie. Pentru asta va trebuie un plan al afacerii detaliat pana la ultimul leu. Si, intrucat va bazati afacerea pe acest plan, ar fi bine sa-l realizati impreuna cu experti in domeniu. Ceea ce v-ar costa in jur de 800-1000 de euro. Din fericire, n-am planificat acesti bani in bugetul initial.
Planul afacerii este inclus in Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC. Realizat de o echipa de experti contabili cu experienta pe piata romaneasca. Planul afacerii pe care vi-l propunem este o analiza clara a costurilor, riscului si profitului implicate in fiecare etapa de dezvoltare.
Contine:
- o descriere amanuntita a afacerii (obiectivele de afaceri, descrierea produselor, stategia de afaceri);
- planificarea de marketing (proiectia generala a afacerii pe urmatorii cinci ani, analiza concurentei);
- planificarea productiei (costurile pentru amenajarea si intretinerea spatiului, procesele de productie si costurile implicate, previziunea productivitatii, costuri de stocare, depozitare si distributie);
- planificarea resurselor umane (analiza cerintelor si necesarului de personal, recrutarea si selectia);
- descrierea costurilor (repartizarea costurilor pe produse, decizia de pret, strategia de recuperare a investitiei);
- planificarea financiar-contabila (evaluarea proiectului de investitii, sumele necesare si utilizarea lor, modul de rambursare);
- managementul riscurilor.

Acte normative
Dupa cum probabil ati observat si dvs. legislatia este intr-o continua schimbare. Care sunt actele si regulamentele in vigoare pentru tamplaria din PVC?
Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC elimina orice nelamuriri. Va informam despre toate:
- reglementarile cu caracter general;
- actele normative de reglementare a calitatii si conformitatii produselor;
- regulamentele, normativele romanesti si standarde europene pentru tamplaria termoizolanta din PVC.
Si pentru a fi la inaltimea titlului lucrarii si a va oferi un adevarat ghid al afacerii am realizat, pentru dvs.:

Filmul afacerii
Desi materialul tiparit este cat se poate de detaliat, totusi, fiecare dintre noi intelegem mult mai bine cand vedem cu ochii nostri. De aceea, va invitam sa vizitati, virtual, un model de atelier pentru executia si montarea tamplariei din PVC construit pe baza Ghidului practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC. Aveti ocazia sa vedeti, pas cu pas, cum se porneste afacerea, cum se propune o oferta atractiva si, mai ales, cum se executa si cum se monteaza tamplaria din PVC.
Va uram vizionare placuta si inspiranta!
Deci, sa recapitulam, aveti:
o afacere cu mari posibilitati de dezvoltare si cu profit garantat;
toate informatiile necesare demararii afacerii (fara risc!) prezentate perfect in Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC;
o lucrare de calitate, unica pe piata romanesca;
lucrarea este realizata de o echipa de specialisti in tamplarie PVC, experti contabili si avocati cu peste 10 ani experienta pe piata de afaceri din Romania;
este usor de inteles si de utilizat. Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC va spune tot ce trebuie sa stiti despre pornirea si conducerea unui atelier de executare si montare a tamplariei PVC. Acest modern ghid este organizat intr-un biblioraft A4, cu o structura dinamica si un limbaj clar si la obiect. Cele 187 de pagini de informatie contin atentionari, sfaturi si exemple de actiune care va indruma pas cu pas catre profit.

"Foarte buna este lucrarea dvs. Vreau sa-mi deschid un atelier cu tamplarie din PVC si am vazut exact ce imi trebuie, in ce ma implic si de cati bani am nevoie. E adevarat ca despre tamplaria din PVC mai stiam eu... cel mai mult mi-a folosit planul afacerii. Acum stiu exact cati bani imi trebuie ca sa incep cu dreptul, sa nu ma trezesc ca n-am una, alta, ca trebuie sa ma mai impurmut... clar si la obiect, uite asta trebuie sa faci, atat de costa si atata castigi.”" (Victor Tudose, inginer, Bucuresti)

Ghidul practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC mai inseamna:
Serviciu de consultanta gratuita. Suntem alaturi de dvs. Daca intampinati vreo problema sau aveti vreo nelamurire legata de afacerea dvs. nu ezitati sa ne contactati telefonic. Pentru problemele mai complexe, pe care considerati ca nu le puteti rezolva prin consultanta telefonica puteti solicita in scris sfatul specialistilor nostri.

Va reamintesc ca aceasta lucrare este unica pe piata din Romania. Singura posibilitate de a intra in posesia unui Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC este prin comanda directa.
Beneficiati acum de aceasta oportunitate de afacere cu piata de desfacere asigurata.

Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC vine echipat cu toate instrumentele necesare
Foarte multi renunta sa-si porneasca o afacere pe cont propriu de teama greutatilor inceputului. Nu este cazul dvs.! Pentru ca dvs. stiti exact ce aveti de facut in primele zile. Comandand acum Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC primiti un set unic de instrumente: “Primele 100 de zile ale unui intreprinzator de succes”. Sunt 7 brosuri destinate exclusiv posesorilor unei “Afaceri la cheie”. Fiecare brosura contine aproximativ 30 de pagini de cunostinte de baza, vitale oricui vrea sa porneasca cu dreptul o afacere de succes.

"Aceste brosuri mi-au fost intr-adevar foarte utile. Nu pot sa zic ca una m-a ajutat mai mult decat cealalta. Le-am folosit pe toate si... ce sa va zic... bine-am facut. Acum am o afacere frumoasa. Mi-au spus tot ce trebuia sa stiu pentru deschiderea afacerii, de fapt, de asta le-am si folosit, ca sa nu dau gres." (Dan Turlica, SC Total Construct SRL)

Constituirea si functionarea firmei
care este cea mai avantajoasa forma juridica pentru dvs. 4care sunt actele necesare constituirii 4la ce tarife de infiintare trebuie sa va asteptati

Sediul firmei
cum sa va alegeti cel mau bun sediu 4cum sa va amenajati biroul pentru a va impresiona clientii 4ce echipamente va sunt necesare la inceputul afacerii

Initiere in contabilitate si fiscalitate
care sunt documentele contabile, cum se intocmesc si care este circuitul lor 4cum trebuie sa organizeze si sa conduca contabilitatea o asociatie familiala, o persoana fizica sau o societate

Personalul firmei
cum sa va construiti relatii solide cu angajatii dvs. 4cum sa va platiti salariatii 4cum sa incheiati contracte de munca avantajoase pentru dvs.

Relatia cu banca
cum sa va alegeti banca cum sa obtineti un credit norme si proceduri bancare

Marketingul afacerii
cum sa intocmiti rapid un plan de marketing de succes care sunt cei mai buni clienti ai dvs. cum sa va vindeti produsele sau serviciile cu minimum de efort si maximum de profit

Asigurarea afacerii
de ce este necesar sa va asigurati afacerea ce tipuri de asigurari puteti incheia care este procedura de asigurare

Consultati on-line:
AFACERI LA CHEIE - Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC + setul de instrumente "Primele 100 de zile ale unui intreprinzator de succes"
Ghid practic pentru executarea si montarea tamplariei din PVC
Utilaje Tamplarie PVC Utilaje geam termopan
Completati formularul de contact pentru oferta de pret.